Nyelvórák

A nyelvtanításhoz, -tanuláshoz különösen intenzív kommunikációra, odafigyelésre van szükség. A magánórák nem azért elterjedtek és hatékonyak, mert az iskolákban, gimnáziumokban tanító tanárok ne tennék jól a dolgukat. Tapasztalatunk szerint rengeteg remek tanár végez áldozatos munkát a közoktatásban. Magánórákra a legtöbb nyelvtanulónak mégis szüksége van, kinek hosszabb, kinek csak rövidebb ideig. A személyre szabott figyelem és magyarázat, a tanuló folyamatos „dolgoztatása” (bocsánat! 🙂 ) olyan intenzív tanulási körülményeket tesznek lehetővé, amilyenekkel a csoportos oktatás nem veheti fel a versenyt.

Természetesen van rá mód, hogy egyszerre ketten vagy hárman vegyenek részt a magánórán. Hasonló tudással és képességgel rendelkező tanulók esetében a kiscsoportos forma is igen inspiráló lehet!

A magánórákon használt taneszközök sokfélesége a legkülönbözőbb korosztályok és célkitűzések mellett is eredményes tanulást tesz lehetővé. A tankönyvek, nyomtatható feladatlapok, internetes honlapok tárháza áll rendelkezésünkre – mindenkivel megtaláljuk a neki tetsző eszközöket.

A magánórák hatékonysága azonban nagyban függ a tanulni vágyók attitűdjétől is. Azt szokták mondani, hogy minden, a tanárral töltött órához érdemes hozzátenni (legalább) ugyanannyi, önálló tanulással töltött időt is. Kedves szülők, ezt nyugodtan kérjék számon magánórára befizetett gyermekeiktől! 🙂

A felnőttek közül bizony sokan úgyis beismerik: örülnek, ha az életükből annyit ki tudnak csippenteni a nyelvtanulásra, ameddig a tanárnál eltöltött óra tart. És nekik is igazat kell adnunk: még így is lehet haladni…

Óradíj:

Budakeszin, a Kerekmező utcában: 4000,- / 45 perc; 8000,- / 90 perc

Párban érkezők az óradíjat közösen fizetik.

Három- vagy négyfős csoportoknak külön árajánlatot adunk.

Amennyiben egy vállalkozás a munkahelyen történő nyelvtanulás lehetőségét szeretné biztosítani a munkatársai számára Budakeszin vagy a közelében, kihelyezett nyelvórákat is vállalunk. Kérje árajánlatunkat!